Caută
  • alexandraconea

EverArt in Revista Capital: Sunt creatii exclusiviste, al caror design este unicat in Romania


Canapele cu motive florale ton pe ton, culori deschise, calde, de "pamant" (bej, unt, ou de rata) sau culori vii – portocaliu, albastru electric. In acest an se prefera extremele, atat in ceea ce priveste nuantele – fie foarte pale, fie foarte tari –, cat si in ceea ce priveste formele – fie foarte simpliste, dure, fie dimpotriva, calde, curbe.

O alta tendinta este atentia mai mare pentru detalii, inregistrandu-se o "invazie" de pernute decorative, de diverse forme si marimi, voaluri, snururi speciale si multe alte tipuri de decoratiuni personalizate. De obicei, firmele care executa mobilier pe comanda au si oferte de acest gen.Iar pentru a nu cadea in desuet, cand anul viitor se vor "purta" alte culori, firma Ever Art din Bucuresti realizeaza canapele, fotolii si paturi "dehusabile", carora li se pot inlocui dupa un timp fetele textile.

Potrivit directorului serban Conea, o garnitura de o canapea cu trei locuri si doua fotolii, acoperite cu material textil costa circa 700-800 de euro, fara TVA. "Noi lucram numai pe comanda. Preturile sunt foarte variate, in functie de modele, marimi si tipurile de material. Lucram si cu tapiserii Versace, aduse de la Milano, si atunci pretul s-ar putea si dubla", completeaza serban Conea. Angajatii Ever Art executa mobilierul comandat in maximum zece zile si asigura si transportul. Pentru clientii nehotarati, in acest an firma a lansat gama Baez – Oscar, de canapele extensibile sau fixe, la care sunt folosite tesaturi din Italia si Spania.

"Sunt creatii exclusiviste, al caror design este unicat in piata romaneasca de mobilier," declara Mariana Conea, general manager Ever Art. Toate canapelele firmei sunt innobilate cu perne de diverse culori si marimi sau insotite de taburete de asemenea dehusabile, care au diverse accesorii (fermoare, buzunare decorative).

Daca dupa ce ati cutreierat magazinele de mobila nu ati gasit nimic care sa va incante, neaparat cautati o firma de renume care sa execute mobilier pe comanda. Va dura mai putin decat va imaginati.

Citeste articolul complet pe capital.ro
45 afișare

Str. Scărișoara nr. 8,

Sector 1, București

0722 835 611

  • Instagram Everart
  • Facebook Everart
  • YouTube Everart
  • Pinterest Everart