DESPRE NOI

Pasiune si
determinare

DESPRE EVERART

Am început în 1999, fără cunoștințe de business, dar cu experiență în domeniul producției de mobilier și cu multă, multă pasiune, Everart, o afacere care a crescut îndeaproape sub ochii noștri și care astăzi se pregătește să treacă la a doua generație, în mâinile fiicei noastre.

AFACERE DE FAMILIE

EverArt vine cu o noua filozofie in design, calitate, preturi si servicii.

Suntem axați pe calitate, în concluzie folosim cele mai bune materiale pentru realizarea proiectelor.

Probabil de aceea de atâția ani numeroși clienți, televiziuni, restaurante, baruri și institutii publice ne caută și ne apreciază munca.

Design-ul si confortul reprezinta pentru noi punctul de plecare al tuturor proiectelor, valoare care face ca fiecare piesa de mobilier sa devina arta.

De la aceasta idee a pornit si numele Everart, care contine idea de design original si distinctiv, de care tu sa te bucuri mereu.


Design
personalizat

de 24 de ani
pe piata

Livrare
in toata tara

Lucrat manual
in Romania 
PARTENERII NOSTRII

În cei peste 24 ani de activitate, Everart a furnizat canapele, fotolii, colțare, paturi și alte accesorii pentru un număr foarte mare de companii. De la McDonalds, MedLife și până la ProTV sau Antena3, peste tot s-au putut vedea produsele noastre de calitate fie în showuri de televiziune sau în săli de așteptare.