Caută
  • alexandraconea

RevistaMobila: Femei de succes în designul românesc de mobilier

Mariana Conea, fondatorul EverArt, este prezenta in topul femeilor de succes realizat de RevistaMobila.

„Este de fiecare dată o provocare și o bucurie să îmbinăm inspirația designerului cu respectarea dorințelor clienților noștri și să ne delectăm împreună de rezultatul creației. Lucrăm canapele la comandă, pe măsură, după design propriu, dar și la propunerea clientului. 

A face mobilă la comandă nu înseamnă să schimbi doar materialul sau să faci puțin mai lungă canapeaua. Înseamnă să desenezi împreună cu clientul, să-i creezi produsul pe care și l-a imaginat. Producția de mobilier unicat, la comanda clientului sau după tiparul designerului, presupune un efort pentru companie, deoarece costurile implicate sunt mai mari decât cele ale unei serii obișnuite. 

O piesă unicat trebuie gândită din toate punctele de vedere: linia produsului, funcționalitatea, rezistența structurii și, nu în ultimul rând, accesorizarea acestuia. La momentul actual, cele mai căutate sunt canapelele ale căror huse se pot detașa complet extensibile și cu perne detașabile pentru șezut si spătar. Clienții își doresc din ce in ce mai mult să poată interveni ușor în interiorul canapelei, pentru a o repara, dacă este nevoie sau chiar să-i poată schimba configurația.” spune aceasta.
#marianaconea #everart #femei #de #succes #romania

Citeste articolul complet

26 afișare

Str. Scărișoara nr. 8,

Sector 1, București

0722 835 611

  • Instagram Everart
  • Facebook Everart
  • YouTube Everart
  • Pinterest Everart